Dongguan Lanzhixiang Craft Products Co., Ltd.

Περπατήστε σε παραδοσιακή περιοχή παραγωγής χειροτεχνίας για να σας πάρετε για να δείτε τον αναβαθμιστικό δρόμο της παραδοσιακής αμπαζιάς

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-12-28 10:28:47  Hits: 13

walking σε ένα εργαστήριο μπαμπού, ξύλο και awn υφασμένα προϊόντα στην κομητεία Pingnan, πόλη Guangx, επαρχία Guangxi, ένα λαμπτήρα τοποθετείται τακτοποιημένα στην αποθήκη, περιμένοντας τη μεταφορά και πώληση στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία, τη νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες.

420401177_副本.jpg

pingshan πόλη μπαμπού και ξύλο awn υφαντά προϊόντα. να φροντίσουν τις οικογένειές τους στο σπίτι. Τώρα δουλεύω μπροστά από το σπίτι μου, ώστε να μπορώ να φροντίσω την οικογένειά μου και να έχω ασφάλεια εισοδήματος. Ο υφαντός μιλούσε ενθουσιασμό καθώς πλησιάζει γρήγορα τα φανάρια. Ο εργαζόμενος είναι πλέξιμο αμπαζού.

+

"&#&#

baMboo, ξύλου και η βιομηχανία παραδοσιακού πλεονεκτήματος, σχεδόν το 90% του μπαμπού και του ξύλου και του awn ύφανση Τα προϊόντα εξάγονται στις αγορές στο εξωτερικό, το οποίο είναι αρκετά διάσημο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Ο γραμματέας της Επιτροπής Κόμματος της πόλης εισήγαγε, αναπτύσσει σθεναρά τη βιομηχανία πλέξιμο, μετά από δεκαετίες ανάπτυξης, πλέξιμο βιομηχανία από το αρχικό μικρό εργαστήριο, Ανάπτυξη στο Guigang City Πλεκτομηχανές Crafts Self63d0f703918fa0ecafd4f5db6b29cee73c6ddb19_副本.jpgeXport Βάση, υπάρχουν 16 επιχειρήσεις πάνω από την κλίμακα, για να επιτευχθεί η συνολική βιομηχανική αξία των 356 εκατομμυρίων γιουάν πάνω από την κλίμακα.

"&#"-

456642554_副本.jpg


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\

Προηγούμενος: Αποθήκευση διαλύμ...

Επόμενο: No